En katt från oss kostar 800: - veterinärundersökt, vaccinerad, kastrerad och id-märkt.
Kattungar är 12 veckor eller äldre när de lämnar djurhemmet.
Obs! Vi tar en bokningsavgift på 200 kr som ej återfås vid ånger...
Du får skriva på ett kontrakt/avtal att du ska sköta katten väl. Där står också en del råd som vi vill att du följer.
O.B.S! Vi vill inte att katter ska vara utekatter i hyreshus och tätbebyggt område med mycket trafik!
Då får katten vara innekatt.
Många av våra katter har redan levt ett hårt liv och vi vill inte att det ska upprepas.
*Klicka på Efterlysningar eller Upphittade för att komma in på sidorna*

Findus är en blyg kille som trivs bra med andra katter och ska bo i ett lugnt hem. Fångad i fälla och avvaktande mot oss människor. Bor ihop med Melvin och dom trivs bra ihop med Viola.

Viola är en blyg & försiktig tjej som vill ha en kattkompis med sig vid flytt. Findus och Melvin trivshon med.

Kalle är en mycket snäll och gosig kille som är lite försiktig. Gillar att bli kammad. Han vill ha ett lugnt hem där det finns mycket tid för honom. Vill bo med en kattkompis men ej med hundar...

Pepper är avvaktande mot människor men har gjort framsteg för när hon kom till oss var hon väldigt skygg.

   Wilda har flyttat...

Elvira & Trazan (högra bilden) är två blygisar som kommit tillbaka till oss pga allergi. Dom ska flytta tillsammans till ett lugnt hem som innekatter. Dom är ca. 1,5 år.
 

Sammy är en snäll och försiktig kille som har blivit otroligt tillgiven och gosig trots att han levt ett tufft liv därute i många år. Har har förfrusit bägge öronen, fått dra 4 tänder och får äta specialfoder för sin mage men med rätt mat och massor av kärlek så kommer det bli en underbar kille.

     Djingis Khan är en rädd kille men accepterar oss om vi är försiktiga och inte överraskar honom. Född ute och fångad i fälla.                Kom in med brorsan Billy och systrarna Jonna och Beda. Ska flytta tillsammans med Billy eller Pepper.

Billy Kom till oss tillsammans med Djingis Khan och var  då väldigt skygg han också. Han har verkligen gjort framsteg för nu kommer han själv och vill gosa men gillar inte att bli buren. 

Morgan har gått ute i många år innan han kom till oss så det förvånar oss att han gjort sådana framsteg redan. Han gillar andra katter och är en snäll kille men blir så uppspelt när han ska närma sig dem så det blir lite fel ibland.

Kattis är en blyg men lekfull & nyfiken tjej som gillar sina kattkompisar. Ska flytta tillsammans med brorsan Emil.

Emil är lite avvaktande men gillar att busa och gosa.Han och syrran Kattis är födda ute och kom in utan mamma. Vill bo i ett lugnt 

Missan var en skyggis med stora rädda ögon när hon kom men har blivit mer social fast ändå osäker och har koll på oss människor. Vill flytta till samma hem som Billy eller Pepper.

Melvin är född ute och tycker fortfarande att vi människor är läskiga men han älskar sina kattkompisar. Ska ej vara ensamkatt.

Gunnar är en blyg lite söt kille som blivit matad av en snäll kvinna i Norrborn tills han fångades in och kom till oss. Han har börjat vara tillsammans med Billy,Djingis Khan,Missan & Pepper vilket går bra. Billy verkar vara favoriten.

Oskar är en snäll och tillgiven kille på 4 år som kommit till oss pga att husse är sjuk och inte kan sköta om honom. Han går inte så bra ihop med andra katter än men det kan ju förändras. Bör få komma till ett hem där det finns mycket tid för honom. Han har varit ute/innekatt i Lingbo. 

Mamma Hulda och dottern Lilly.Hulda är skygg medans dottern är mer hanterbar. Dom har gått ute som hemlösa och Lilly är född ute men hon är mer tillgiven än mamma. Lilly har flyttat...


                   
                                       
 

Leo och Noa har kommit tillbaka till katthemmet pga att det inte fungerade sen det kom en liten bäbis i familjen vilket är mycket tråkigt men vi få göra det bästa av det. Så nu söker dessa fina och goa killar ett lugnt och kärleksfull hem.