En katt från oss kostar 800: - veterinärundersökt, vaccinerad, kastrerad och id-märkt.
Kattungar är 12 veckor eller äldre när de lämnar djurhemmet.
Obs! Vi tar en bokningsavgift på 200 kr som ej återfås vid ånger...
Du får skriva på ett kontrakt/avtal att du ska sköta katten väl. Där står också en del råd som vi vill att du följer.
O.B.S! Vi vill inte att katter ska vara utekatter i hyreshus och tätbebyggt område med mycket trafik!
Då får katten vara innekatt.
Många av våra katter har redan levt ett hårt liv och vi vill inte att det ska upprepas.

*Klicka på Efterlysningar eller Upphittade för att komma in på sidorna*

Molly har flyttat...

Viola är en blyg & försiktig tjej som vill ha en kattkompis med sig vid flytt. Hon behöver ett lugnt hem som innekatt men en rastgård eller innätad balkong ska finnas. Hon är född ute och har även fött en kull ungar utomhus.

Vera är en nyfiken,lekfull och nätt liten tjej som gjort stora framsteg och blivit tillgiven. Hon vill bo tillsammans med en kompis om hon ska flytta. Vera är född ute och fångad i fälla.

Pepper är avvaktande mot människor men har gjort framsteg för när hon kom till oss var hon väldigt skygg.

Frans Är en blyg kille men nyfikenheten och lekfullheten tar överhand så ibland glömmer han bort att vara rädd för oss människor. Han är född ute och kom in tillsammans med Freja och dom bor tillsammans.

Freja är mer avvaktande mot oss människor men är även hon nyfiken och lekfull. Hon är troligen född ute och mamma åt Frans.

Isabelle och Helloise har flyttat...
 

Elvira & Trazan (högra bilden) är två blygisar som kommit tillbaka till oss pga allergi. Trazan har gått mer framåt än Elvira och vill gärna gosa med oss människor. Trazan har flyttat...
 

Simba är en tillgiven, nyfiken, sällskapssjuk och lekfull kille på ca 2 år. Han kräver ett hem där det finns mycket tid för honom och han ska inte lämnas ensam hela dagar. Han går bra ihop med andra katter som uppskattar hans lekfullhet. Simba har flyttat...

Djingis Khan är en rädd kille men accepterar oss om vi är försiktiga och inte överraskar honom. Född ute och fångad i fälla. Kom in med brorsan Billy och systrarna Jonna och Beda. Ska flytta tillsammans med Billy eller Pepper.

Billy Kom till oss tillsammans med Djingis Khan och var  då väldigt skygg han också. Han har verkligen gjort framsteg för nu kommer han själv och vill gosa men gillar inte att bli buren. 

Morgan har flyttat...

Missan var en skyggis med stora rädda ögon när hon kom men har blivit mer social fast ändå osäker och har koll på oss människor. Vill flytta till samma hem som Billy eller Pepper.

Einar har flyttat...

Nisse är en tillgiven,sällskapssjuk och mysig kille som var otroligt stressad och hade orolig mage när han kom till oss. Vi har provat oss fram med olika specialfoder så just nu äter han ett allergifoder. I nuläget äter han bra och har lagt på hullet lite.Han behöver mycket kärlek och det är viktigt att vi människor ger honom den tid han behöver. Han vill ha ett lugnt hem där någon är hemma mycket.

Tudor har flyttat...
 

Hulda var mycket skygg när hon kom in till oss och hade sin dotter Lilly med sig som är född ute. Huldas bakgrund vet vi inte något om. Hon har gjort framsteg den sista tiden så vi får den äran att klappa henne lite ibland.
 


                   
                                       
 

Morgan, Nisse och Viola                                                            Billy och Djingis Khan

 

Helloise och Isabelle har flyttat...
 

Köksgänget Nisse, Morgan, Vera och Viola

                                Sivan och hennes två söner Teo (blå) och Sudden (svart/vit)
             Mamman vet vi inte så mycket om men ungarna är födda ute i ett sommarstugeområde i Ljusdal.
             Sivan är otroligt tillgiven men sönerna är rädda än men Teo är mer framåt än Sudden.