En katt från oss kostar 800: - veterinärundersökt, vaccinerad, kastrerad och id-märkt.
Kattungar är 12 veckor eller äldre när de lämnar djurhemmet.
Obs! Vi tar en bokningsavgift på 200 kr som ej återfås vid ånger...
Du får skriva på ett kontrakt/avtal att du ska sköta katten väl. Där står också en del råd som vi vill att du följer.
O.B.S! Vi vill inte att katter ska vara utekatter i hyreshus och tätbebyggt område med mycket trafik!
Då får katten vara innekatt.
Många av våra katter har redan levt ett hårt liv och vi vill inte att det ska upprepas.
*Klicka på Efterlysningar eller Upphittade för att komma in på sidorna*

Findus är en blyg kille som trivs bra med andra katter och ska bo i ett lugnt hem som innekatt och gärna med uterastgård. Fångad i fälla och avvaktande mot oss människor. Han och Viola trivs otroligt bra ihop. Han bor med Viola,Melvin och Kalle.

Viola är en blyg & försiktig tjej som vill ha sin kompis Findus med sig vid flytt. 

FOLKE är en pratig & gosig kille som har gått ute länge innan kom in till oss. Ålder vet vi ej men tror inte att han är så gammal.

Pepper är avvaktande mot människor men har gjort framsteg för när hon kom till oss var hon väldigt skygg.

Frans är en blyg ungkatt som som är född ute. Kom in                 Freja & Frans är troligen mor & son. Freja är rädd för
tillsammans med Freja & Folke.                                                             för oss människor men med tid & tålamod så blir det 

Elvira & Trazan (högra bilden) är två blygisar som kommit tillbaka till oss pga allergi. Dom ska flytta tillsammans till ett lugnt hem som innekatter. Dom är ca. 1,5 år.
 

Sammy har flyttat.

     Djingis Khan är en rädd kille men accepterar oss om vi är försiktiga och inte överraskar honom. Född ute och fångad i fälla.                Kom in med brorsan Billy och systrarna Jonna och Beda. Ska flytta tillsammans med Billy eller Pepper.

Billy Kom till oss tillsammans med Djingis Khan och var  då väldigt skygg han också. Han har verkligen gjort framsteg för nu kommer han själv och vill gosa men gillar inte att bli buren. 

Morgan har gått ute i många år innan han kom till oss så det förvånar oss att han gjort sådana framsteg redan. Han gillar andra katter och är en snäll kille men blir så uppspelt när han ska närma sig dem så det blir lite fel ibland.

Kattis är en blyg men lekfull & nyfiken tjej som gillar sina kattkompisar. 

Emil har flyttat

Missan var en skyggis med stora rädda ögon när hon kom men har blivit mer social fast ändå osäker och har koll på oss människor. Vill flytta till samma hem som Billy eller Pepper.

Melvin har flyttat
 

Pippi är en försiktig dam men gosar gärna när hon litar på oss. Har gått ute både nätter och dagar i kylan och jamat. Hon är infångad på Gärdet i Bollnäs.
Morran har flyttat.

Mamma Hulda och dottern Lilly.Hulda är skygg medans dottern är mer hanterbar. Dom har gått ute som hemlösa och Lilly är född ute men hon är mer tillgiven än mamma. Lilly har flyttat...


                   
                                       
 

Leo och Noa har kommit tillbaka till katthemmet pga att det inte fungerade sen det kom en liten bäbis i familjen vilket är mycket tråkigt men vi få göra det bästa av det. Så nu söker dessa fina och goa killar ett lugnt och kärleksfull hem.

 

Rune har flyttat.

Musse har flyttat