En katt från oss kostar 800: - veterinärundersökt, vaccinerad, kastrerad och id-märkt.
Kattungar är 12 veckor eller äldre när de lämnar djurhemmet.
Obs! Vi tar en bokningsavgift på 200 kr som ej återfås vid ånger...
Du får skriva på ett kontrakt/avtal att du ska sköta katten väl. Där står också en del råd som vi vill att du följer.
O.B.S! Vi vill inte att katter ska vara utekatter i hyreshus och tätbebyggt område med mycket trafik!
Då får katten vara innekatt.
Många av våra katter har redan levt ett hårt liv och vi vill inte att det ska upprepas.
*Klicka på Efterlysningar eller Upphittade för att komma in på sidorna*

Molly är en mysig, gosig och nyfiken tjej. Hon är bestämt och visar vad hon vill och när hon fått nog av gos. Hon gillar inte andra katter...Hon är upphittad i Hällbo och harblivit matad ute innan hon kom till oss. Hon är kastrersad och ID-märkt men ej registrerad hos SKK eller SVERAK...

Viola är en blyg & försiktig tjej som vill ha en kattkompis med sig vid flytt.

Viola & Morgan stortrivs i varandras sällskap och önskar därför att få flytta till ett lugn och kärleksfullt hem tillsammans. Viola är omhändertagande mot katter som hon fattar tycke för. Hon är blygare än Morgan som gärna gosar men på hans villkor förstås...

Pepper är avvaktande mot människor men har gjort framsteg för när hon kom till oss var hon väldigt skygg.

Frans Är en blyg kille men nyfikenheten och lekfullheten tar överhand så ibland glömmer han bort att vara rädd för oss människor. Han är född ute och kom in tillsammans med Freja och dom bor tillsammans.

Freja är mer avvaktande mot oss människor men är även hon nyfiken och lekfull. Hon är troligen född ute och mamma åt Frans.

Elvira & Trazan (högra bilden) är två blygisar som kommit tillbaka till oss pga allergi. Dom ska flytta tillsammans till ett lugnt hem som innekatter. 
 

     Djingis Khan är en rädd kille men accepterar oss om vi är försiktiga och inte överraskar honom. Född ute och fångad i fälla.                Kom in med brorsan Billy och systrarna Jonna och Beda. Ska flytta tillsammans med Billy eller Pepper.

Billy Kom till oss tillsammans med Djingis Khan och var  då väldigt skygg han också. Han har verkligen gjort framsteg för nu kommer han själv och vill gosa men gillar inte att bli buren. 

Morgan har gått ute i många år innan han kom till oss så det förvånar oss att han gjort sådana framsteg redan. Han gillar andra katter och är en snäll kille men blir så uppspelt när han ska närma sig dem så det blir lite fel ibland. Han ska vara innekatt.

Missan var en skyggis med stora rädda ögon när hon kom men har blivit mer social fast ändå osäker och har koll på oss människor. Vill flytta till samma hem som Billy eller Pepper.

Hulda var mycket skygg när hon kom in till oss och hade sin dotter Lilly med sig som är född ute. Huldas bakgrund vet vi inte något om. Hon har gjort framsteg den sista tiden så vi får den äran att klappa henne lite ibland.
 


                   
                                       
 

Leo och Noa har flyttat

 

Rune har flyttat.

Musse har flyttat