En katt från oss kostar 800: - veterinärundersökt, vaccinerad, kastrerad och id-märkt.
Kattungar är 12 veckor eller äldre när de lämnar djurhemmet.
Obs! Vi tar en bokningsavgift på 200 kr som ej återfås vid ånger...
Du får skriva på ett kontrakt/avtal att du ska sköta katten väl. Där står också en del råd som vi vill att du följer.
O.B.S! Vi vill inte att katter ska vara utekatter i hyreshus och tätbebyggt område med mycket trafik!
Då får katten vara innekatt.
Många av våra katter har redan levt ett hårt liv och vi vill inte att det ska upprepas.

*Klicka på Efterlysningar eller Upphittade för att komma in på sidorna*

Mimer har flyttat.

Viola är en blyg & försiktig tjej som vill ha en kattkompis med sig vid flytt. Hon behöver ett lugnt hem som innekatt men en rastgård eller innätad balkong ska finnas. Hon är född ute och har även fött en kull ungar utomhus.

Vera är en nyfiken,lekfull och nätt liten tjej som gjort stora framsteg och blivit tillgiven. Hon vill bo tillsammans med en kompis om hon ska flytta. Vera är född ute och fångad i fälla.

Pepper är avvaktande mot människor men har gjort framsteg för när hon kom till oss var hon väldigt skygg.

Frans Är en blyg kille men nyfikenheten och lekfullheten tar överhand så ibland glömmer han bort att vara rädd för oss människor. Han är född ute och kom in tillsammans med Freja och dom bor tillsammans.

Freja är mer avvaktande mot oss människor men är även hon nyfiken och lekfull. Hon är troligen född ute och mamma åt Frans. Freja kom tillbaka till oss den 12/5 pga sin skygghet...Mycket viktigt att den som adopterar en katt ger den mycket tid och har stort tålamod om det ska fungera i nya hemmet. När katten är skygg krävs det extra stort tålamod.

Inez fick tyvärr somna in 2019-06-01

 

Elvira är en blyg men nyfiken tjej som bor ihop med Hulda,Freja och Frans så hon vill ha en kompis med sig vid flytt.
Hon har gått lite mer framåt på sista tiden.

 

Hedda har flyttat

Djingis Khan är en rädd kille men accepterar oss om vi är försiktiga och inte överraskar honom. Född ute och fångad i fälla. Kom in med brorsan Billy och systrarna Jonna och Beda. Ska flytta tillsammans med Billy eller Pepper.

Billy Kom till oss tillsammans med Djingis Khan och var  då väldigt skygg han också. Han har verkligen gjort framsteg för nu kommer han själv och vill gosa men gillar inte att bli buren. 

Harry har flyttat

Vila i frid! Missan fick somna in pga sjukdom den 30/4 2019

Denice är mamma till Sessan och Polly men det var bara Sessan som lyckades fångas in samtidigt som mamman. Denice är en nyfiken och lekfull tjej som gärna busar med ungdomarna Teo, Sudden, Sture & Zack.

Sessan fångades in samtidigt som mamma. Hon är liksom mamma en lekfull & nyfiken tjej som mer än gärna busar med ungdomarna. Både mor & dotter är lite misstänksamma mot oss människor än.

Polly Är dotter till Denice och syster med Sessan och fångades in mycket senare än dem så hon är i karantän än och har bott i jourhem en kort tid tills vi fick plats.
Hon är lite blyg än men har gjort stora framsteg på kort tid så vi som känner henne får gosa med henne.

Nisse bor i jourhem hos en volontär där han får lugn och ro eftersom han är så stresskänslig. Fungerar det bra så kommer han få stanna hos sin jourmatte...

Sture & Zack  är ca 10 månader och bröder. Dom är nyfikna och busiga och bor tillsammans med Teo & Sudden. Dom är födda ute så dom är lite rädda för människor än. Bröderna ska flytta tillsammans.


 

Hulda var mycket skygg när hon kom in till oss och hade sin dotter Lilly med sig som är född ute. Huldas bakgrund vet vi inte något om. Hon har gjort framsteg den sista tiden så vi får den äran att klappa henne lite ibland.
 


                   
                                       
 

   Teo En ung kille som bor med brorsan Sudden och Zack & Sture som också är bröder med varandra. Han är nyfiken        och  gillar att busa med sina kompisar. Vill flytta tillsammans med brorsan Sudden.Lite blyg för människor han inte
    känner.
    
                   

Sudden är en busig kille och mest framåt av sin rumskompisar. Han gosar mer än gärna med oss människor. 
Vill bo med brorsan Teo vid flytt.

Missan,Billy,Djingis Kahn & Pepper

Pepper,Djingis Kahn & Billy

Sudden, Denice,Teo,Sture,Sessan                                 

Viola,Vera,Nisse